Младите хора и земеделските производители - основна грижа на БСП - Първомай

Крайната цел е БСП да спечели първо място с най-много мандати в изборите за Европейски парламент, това бе основната идея, около която се обединиха социалистите от  Първомай на провелата се в неделния ден общинска  конференция.

 Изборите за Европейски парламент през 2014 г. са различни. Те дават на гласоподавателите възможността да повлияят върху бъдещия политически курс на Европейския съюз, като изберат 751 членове на Европейския парламент, които да представляват техните интереси през следващите пет години, каза в доклада си председателят на БСП Николай Митков.

Специално внимание  в своята дейност трябва да насочим към младите хора, към земеделските производители.  В основата на нашите разговори трябва да наблегнем на фактите, на това, че обещаната в предизборната кампания различна социална политика вече се  реализира и може да се случи, ако БСП има ясен и спокоен хоризонт за пълен мандат на  работа, допълни още Николай Митков.

Нека покажем, че и на тези избори ние, социалисти и  симпатизанти  на лявата идея сме активните в кампанията и  победителите в тази битка на виждания  и решения за по-доброто бъдеще на страната ни. Да обединим усилия и да започнем разговорите още от днес, за да се поздравим с победа.

parvomai.net

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Бс
    БСП
    0 0
    16:19, 5 сеп 2014
    И тоз некъдърник т.трифонов ли натикаха на държавна есла.
Последни новини