bTV отнесе глоба от 15 000 лева заради полов член

Глоба от 15 000 лв. заплашва bTV заради свещ и отварачка за бира под формата на полов член. От Съвета за електронни медии (СЕМ) са издали наказателно постановление срещу телевизията заради предаването "Тази неделя", излъчено през февруари между 9 и 11 часа.

Репортерката Елица Делчева говори със сексоложката Наталия Кобилкина, която представа своите 69 съвета за сексуални техники, събрани в книга. За да илюстрира препоръката си, че дамите трябва да бъдат открити с партньорите си, сексоложката им показва, че те могат да използват сексуални играчки. А камерата показва на цял екран в едър план ръката на репортерката, която държи тъмночервена свещ във формата на мъжки полов орган, пише "Труд".

"Кобилкина го взема в ръце и показва как трябва да се ласкае и как да се правят приятни неща на члена", подробно се описва в наказателното постановление на медийните надзорници.

След това репортерката подава друг "член", който всъщност е отварачка за бира. Репортерката и гостенката държат в ръка двата полови органа и ги сравняват по големина. Кобилкина обяснява, че свещта си има име - Петър, който й подарили нейни близки, а отварачката служи само за красота и е купена от Бали. Според надзорниците разпространението на подобни кадри може да увреди психическото и нравствено развитие на децата.

Обжалваме решението на СЕМ, подобни теми се обсъждат в училище и не приемаме, че това е тема табу, коментираха от bTV. 

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини