Геро, Валентин Танев и компания ни канят на закуска

На 27 септември, от 19 часа на сцената на ОНЧ „Св.св. Кирил и Методий“ здравословна закуска ще ни сготвят един от любимците на публиката Герасим Георгиев – Геро и двама млади актьори от Хасковския театър – Илияна Коджабашева и Дамян Тенев. Спектакълът е дело на актьора в режисьорска роля Валентин Танев и на сценариста Николай Нинов.

Билети за спектакъла „Остани за закуска“ могат да бъдат купени на каса пред читалището през следващите дни между 11 и 14 часа и 16-18.30 часа. Цените на билетите са 5,6,7лв.

„Остани за закуска“ е комедия на маниерите или липсата на такива. Комичен поглед към сблъсъка между два противоположни свята, подходящ за всички възрасти. На сцената в необичайни ситуации се забъркват Луиз     / Илиана Коджабашева/ , Джордж /Герасим Георгиев –Геро /и Дейви /Дамян Тенев/.

Авторите на текста са двама -  - английският драматург, режисьор и продуцент Рей Куни и разследващият журналист Джийн Стоун. Рей Куни го наричат още „Кралят на комедията”. Автор е на повече от 70 пиеси, повечето от тях са комедии на ситуациите. През 2005 г. получава Ордена на Кралство Великобритания – признателност за работата му като драматург. Втори сезон Хасковският театър с успех представя в цялата страна друга негова комедия – „Откачена фамилия”, постановка на Валентин Танев. Джийн Стоун е известен най-вече като експерт в сферата на здравословния начен на живот. Автор е на книгата „Тайните на хората, които никога не боледуват”. Обича да дава здравни съвети, но винаги преди това ги изпробва върху себе си...

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини