Део към Елена: "Благодаря ти за прекрасните мигове заедно. Успех оттук нататък!"

ТВ-водещият Део претърпя поредна любовна драма. Веселякът блондин се е разделил с танцьорката Елена. Двамата се загаджиха малко след като той скъса с дългогодишната си приятелка Лора Караджова.

Тази сутрин Део е написал в личния си профил във Фейсбук: "Ели, благодаря ти за прекрасните мигове заедно! Успех оттук нататък:)". Съобщението очевидно изненада приятелите му, съдейки по техните коментари. Само преди около седмица се говореше, че двамата обмислят сватба. Единствен "в час" се оказва журналистът Антон Стефанов, чийто коментар под публикацията на Део е: "Прочетете новия брой на LOVE style! Всичко си пише!"
Стефанов е главен редактор на списанието.

Преди дни стана ясно, че бившият вече кандидат-тъст на Део - бащата на Елена Недко Добриков, е бил арестуван заради иманярска дейност.

Таткото на приятелката му е бил прибран заедно с още 4-ма мъже в местността Калугерица над чепеларското село Хвойна.
Добриков, брат му Тома, Борис Бутев, Ангел Камбарев и асеновградчанинът Георги Пижев са били с металотърсач, къртачи с бензинов агрегат в труднодостъпната местност. Копаели без разрешение, а ченгетата ги спипали преди да извадят находка и ги прибрали за 24 часа. След това те са пуснати, а разследването ще продължи около два месеца, съобщи на 5-ти септември "24 часа", позовавайки се на информация от полицията. Уредите, с които братя Добрикови и компания търсили ценностите, не са регистрирани по надлежния ред.

Въпреки неудачите в личен план, Део се захваща с ново вълнуващо занимание - той ще е водещ на предаването по ТВ7 "Музикална Академия". Там отново, макар и само професионално, ще се събере с Лора Караджова, която ще участва в шоуто.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини