Как ухажват мъжете от различните зодии

ОВЕН

Мъжете Овен предпочитат веднага да обяснят ситуацията и не губят време в сантименталности. Ако към вас се приближи мъж и ви каже, че сте го покорили от пръв поглед, то не се съмнявайте, че е зодия Овен. Втората му стъпка ще е да ви предложи да се повозите на колата му или на мотоциклета. С това и приключва ухажването. Ако оцените по достойнство неговото шофиране, той доста бързо ще ви предложи брак. Разходка на лунна светлина, вечеря на свещи, не са нещо, което той би ви предложил, макар да не е лишен от романтика, все пак предпочита активните действия. Ще ви разхожда до планината, реката, може и за риба да ви вземе със себе си, както и лятото на къмпинг с палатка. Така ще усетите, че не е толкова груб, колкото ви се е сторило в началото. На него може да се разчита. В семейният живот той се нуждае от известна свобода. От начало му обяснете, каква работа очаквате от него да свърши у дома и после да е свободен да се занимава с колата или каквато там техника е разглобил в момента. Като любовник мъжът Овен е неустоим и потенциалът на страстта му е висок. Склонен е на бурен секс като не отдава голямо значение на любовната игра.

ТЕЛЕЦ

Много упорит ухажор. Ако вие веднъж сте влезли в душата му, то се налага веднага да се предадете или ще ви държи в дълга обсада. Телецът е нежен и постоянен в чувствата си, но се отнася към своята избраница доста собственически. Ревнив е, но само тогава, когато ситуацията приема сериозен характер. Телецът обича да прави подаръци, дори и доста скъпи, само и само да види вашата реакция в резултат на неговото старание. Ухажването на Телеца е свързано с подаръци и вечери в ресторанти. На кино или театър той рядко води своята избраница. Някой представителите на тази зодия на всяка среща се появяват с букет цветя, докато останалите Телци предпочитат да подаряват практични подаръци: дрехи, обувки, бижута. Това постоянство може и да се окаже и недостатък. Всяка среща се развива по един и същ сценарии. В семейния живот той проявява същото постоянство. Това са добри съпрузи, умеещи финансово да подсигурят семейството си. Отделят голямо внимание и на бита, като сами може да направят ремонт, да промени дизайна в жилището. Свободното си време той е със съпругата и децата си, а веднъж в седмицата може да отиде на бира с приятели. Телецът е добър любовник, той е неустоим и достатъчно страстен, но не и достатъчно разнообразен.

БЛИЗНАЦИ

Доста често мъжът Близнаци ухажва няколко жени едновременно. И в това той не се отличава с постоянство. Привлича ги шумът, интересните разговори, шегите, умеят да те заинтересуват и увлекат. Ако ви харесва такъв мъж, то се пригответе за чести и внезапни посещения. Той може да ви се обясни в любов в два етапа. В първият се налага да почакате, да провери постоянството на своето чувство, а във вторият разбира, че с вас е действително интересно и това, го прави по-уверен. Близнаците ухажват разумно. Само заради разсеяността си ще забравят да ви подарят цветя. Всеки ден ще ви води на съвършено нови места, но най-често на кино. Не се особено ревниви, но имат язвителен речник.
В семейния живот с Близнаците не е много леко. Основният му недостатък е постоянното му отсъствие от дома. Той е или на работа или в командировка или има някакви неотложни работи. Хубаво ще е да споделяте интересите му, за да имате общи теми и допирни точки и в работния процес. В противен случай, ще организирате дома си сами, ще възпитавате децата си сами, а той ще е някъде много ангажиран с нещо.
В сексуалния живот, мъжете Близнаци се нуждаят от постоянно разнообразие. Този зодиакален знак няма много голям еротичен потенциал. За сметка на това пък обожава еротичните игри.

РАК

Мъжът Рак дълго време не споделя своите чувства и от това страда той самият. Мисълта за това, че може и да отхвърлят любовта му или няма да го разберат правилно, може да го вкара в депресия. След признанието в любов, възникват други проблеми. Той е толкова чувствителен и реагира много емоционално на всяка ваша дума, жест, поглед... Ще ви ухажва нежно и дълго. Ще ви подарява теменужки, ще ви води на романтични пътешествия. Често ще готви за вас и ще ви кани на вечеря на свещи. Мъжът Рак е домошар и макар рядко да се срещат раци туристи, то те ще пътешестват по 100-те национални туристически обекта. Големи родолюбци са и затова може да обиколят страната. Към родината си Ракът изпитва чувства подобни на тези към собствената му майка. Затова ако искате да се харесате на такъв мъж, опитайте да сте в добри отношения с майка му и да обичате родината му.
Мъжът Рак е създаден за семеен живот. Той е достатъчно самостоятелен и може да върши голяма част от къщната работа. Нуждае се от уют, хубав дом, топлина и любов и ще бъде винаги до вас. Освен това когато обича, Ракът не е способен на изневяра. Еротичният му потенциал е нисък, но отдава голямо внимание на емоционалния и душевен контакт. Ако се усъмни дори за миг във вашите чувства, то не се надявайте на нищо повече от една целувка за лека нощ.

ЛЪВ

Мъжете Лъв се делят на два типа: рицар и Дон Жуан. И двата типа се държат достатъчно театрално, опитвайки се да се харесат на избраницата си. Но ако рицарят намира своята дама на сърцето си и може да й посвети целият си живот, то Дон Жуан разглежда всяка жена наоколо като поредният екземпляр в колекцията си. Първият тип е много верен и благороден. Той може също да има доста предбрачни контакти и приключения, но когато е с една жена той е напълно верен, докато вторият тип винаги е готов да се впусне в нова авантюра. И двата типа ухажват много красиво. Те не се скъпят да купуват подаръци, да ви води на вечери при това в най-лъскави и луксозни места. Те са щастливи да са в компанията на красива жена и нямат търпение да я покажат и целият свят да им се любува. Не е изключено да се запознаете с такъв мъж именно на плажа, на голямо парти в градината на луксозен хотел или на палубата на красива яхта. В семейния живот Лъвът е не по-различен. Какъвто е бил преди, такъв си остава и след това. Еротичният му потенциал е достатъчно висок, но той внася и романтика в любовната игра.

ДЕВА

Основното качество в ухажването при мъжа Дева е пос-ле-до-ва-тел-ност! Той е много внимателен към своята избраница. Той ще идва на среща спретнат и изключително чист. Може да е облечен в костюм, дори с вратовръзка и винаги с букет цветя, може би не скъпи, но красиви и винаги точно на време за срещата. Но не очаквайте от него романтика. Именно заради това възникват разочарованият в любовта и е възможен развод или късен брак. Флиртът и глезенето му оказват слабо влияние. В най-добрия случай, при ухажването той ще следва някакви препоръки, прочетени от книгите. В най-лошият ще из критикува всички съвети за това, как трябва да се държи по време на ухажването. В края на краищата, защо трябва да се вечеря на свещи, като може да се включи лампата? И защо да се ходи на ресторант, след като там е скъпо, а и той така добре умее да готви? В семейството този човек влиза в категорията „примерен". Той се стреми да осигури на семейството си добър живот и внимава нищо да не липсва, да има ред и чистота. Главният му проблем може да се окаже храненето, защото може и да реши, че месото не е за него, не е дори и за вас, нито за домашният ви любимец и всички дружно да се наложи да се храните само с марули. В това няма нищо лошо, но идеята му да налага неговото виждане за добро съществуване може и да ви дойде в повече.
Обикновено в любовния живот мъжът Дева е стриктен и отговорен. Еротичният му потенциал не е много висок и силно зависи от моментното състояние на неговата психика. С възрастта става по-разкрепостен, но все пак сексуалният живот за него не е най-важното нещо на света.

ВЕЗНИ

Самото съвършенство. Обикновено тези така хубави мъже отвръщат с взаимност на вашия интерес. Те са влюбчиви и могат красиво да ухажват, но най-важното е, че те умеят да ценят красотата на жената, ето защо не могат да откажат на нейното внимание и покана. Това разбира се е и причина за многобройни романи, дълги или кратки истории и очакван или неочакван край. Мъжете Везни не са трудни за ухажване, казвам това, защото вие трябва да го ухажвате, защото ако чакате той да вземе решение, ще изгрее слънцето от другата страна на Земята. Ето защо стегнете се, измислете план и го следвайте, така с музика, романтика и много красота, той ще падне във вашите ръце. Бъдете винаги близо до него, но не натрапвайте своето присъствие, така изборът му ще падне върху вас. Семейният живот с него е напълно хармоничен, при условие че няма дразнители и сърдене от ваша страна. Тези мъже не обичат сцените, те при всички положения се стремят към учтиво и мирно решение на проблемите. А на вашето мърморене за заглеждането му по-други жени, той ще отговори: „И какво от това. Нима ти, като поръчваш вечеря в ресторанта, не разглеждаш менюто?". Добре е, че природно мъжът Везни е мързелив, така че това не му позволява да води много активен извън семеен живот. В любовния живот той също не е много активен, както ви се е сторило в началото. Бързо се изморява, но отделя голямо внимание на ласките и обстановката в стаята е доста важна.

СКОРПИОН

Ако този мъж е решил да спечели вашата благосклонност, то той ще го постигне. Неговата страст е всепоглъщаща и нищо не може да я спре. От него може да очаквате скъпи подаръци, ярки впечатления, драматични преживявания, романтични пътешествия и всичко, на което е способна вашата фантазия. Отначало може да ви се стори твърде упорит. Ревнив е и не приема да дарите друг мъж с вниманието си. Ако този мъж срещне друга жена и разбере, че тя е негова съдба, веднага ще ви уведоми. Ще ви предложи благородно да се разделите и ако не приемете такова положение, то вместо да загубите съпруга си, ще си имате добър приятел. Той никога няма да ви забрави и винаги ще се притече на помощ, в каквато и нужда да сте. Не си струва да го упреквате, че ви е изоставил, защото той ще изчезне на мига от живота ви.
Съвместното съжителство със Скорпиона е достатъчно сложно. Той е своенравен, но никога не би обидил. Той е изискващ и изпълнява своите задължения до край. Може да е раздразнителен, но винаги ще ви е верен. Не случайно тези мъже се смятат за най-сексуалните. Неговият еротичен потенциал е висок и той е способен на любовна игра доста дълго време и във всякакви условия.

СТРЕЛЕЦ

Ухажванията на мъжа Стрелец са странни. Започва с шеги и после се заема със същността и с времето става все по-настойчив. Ще ви обърне внимание, ако се смеете на шегите му. А ще остане с вас само ако чувства, че има своята свобода. Ще ви носи подаръци и ще ви кани на най-различни места като ирландси пъб, езда, пикник, разходка край реката и всякакъв вид спортни състезания. За него е много важно да споделяте неговите интереси. Ако той играе шах и вие трябва да можете, ако той обича крикет трябва да знаете тази игра и вие. Като цяло предбрачният живот е безоблачен. Той не е склонен към изневяра, но с удоволствие ще обсъди с вас прелестите на вашите приятелки и дори на съвсем непознати жени. Пък ако вземете, че му позволите...
В семейния живот му е нужна свобода и част от времето да може да бъде със своите приятели, но и ще предпочита вие да сте в този приятелски кръг. Той е честен с вас и ще очаква същото в замяна.
Стрелецът е силен сексуално и обича любовната игра. Мястото и времето нямат значение, той цени разнообразието и обича весело.

КОЗИРОГ

На мъжете от този знак не им достига емоционалност. Той смята, че ако се грижи добре за своето момиче, храни я, облича я, периодично я води на разходки в природата, това е вече напълно достатъчно да покаже неговите чувства и че няма нужда да нашепва мили думи на ушенце. Козирога може и би искал да е нежен, но не може. Тези чувства са характерни за по-възрастните представители на тази зодия. Ухажването на Козирога е скучно и безинтересно. Обясни ли се в любов и изрече ли: „Обичам те", това той счита, че е достатъчно за целият му живот. Ако ви устройват такива взаимоотношения или се омъжвате по сметка, то смело се насочете към ритуалната зала.
В семейния живот това е верният съпруг и любящ баща. Изневяра може да се случи само в краен случай, ако Козирогът е разбрал, че не ви обича или никога не ви е обичал, но няма сила на света, която да го накара да си признае това. Освен това за него е много важно общественото мнение и не би направил нещо, с което да заслужи одумване. Но ако срещне жена, която да разтопи леденото му сърце, той тайно може да я посещава. Този зодиакален знак не притежава голям сексуален потенциал. Не очаквайте чудеса в леглото. Сексът в живота му заема последно място, и се свежда то това да изпълни съпружеските си задължения.

ВОДОЛЕЙ

Идеалът за жена на Водолея е жената - приятел. Тя не трябва да ревнува, да не изисква голяма любов от него и да не му устройва сцени на ревност. Ухажването се свежда до обсъждане на интересни теми. С него може да се запознаете на гости в приятели, в клубно общество, в автобус, влак или самолет. Задайте му въпроси за всичко, което ви заобикаля и накрая той ще ви вземе у дома си. После вие отново може да се срещнете случайно на някое парти. Той веднага ще ви познае, отново ще завържете интересен разговор и от тук насетне може да считате, че сте заедно. По-нататъшните ухажвания може да са ексцентрични или изобщо никакви. Цветя Водолеите не подаряват, обясняват това с ненужни условности и защо ли да нанася вреда на природата?! Ако все пак това се случи, цветето ще е екзотично, може и единственото в този континент. В брака той изисква пълна свобода. Тази свобода ще използва за благото на семейството, но и за собствени интереси. При наличие на интересно занимание, хоби, спорт, той няма да ви изневерява. Водолеят е изключително неревнив и дори да ви хване с любовник в леглото, като едното нищо той би се усмихнал и казал: „Хайде приключвайте, отивам да направя кафе." Той има среден сексуален потенциал, но винаги много разнообразен. Водолеят няма комплекси и обича да експериментира.

РИБИ

Мъжете Риби не се славят с разумен поглед за живота и поради тази причина трябва да сте внимателни и към неговите обещания. Той може да ви обещае пътешествие в Париж, но после да се окаже, че е имал предвид пътуване до село при баба му. Тъй като са пасивен женски знак, Рибите няма да проявят активност в ухажването. Ако сте му дошли на гости той ще се радва, но ако не дойдете ще тъжи. Ето защо ако си имате работа с мъж Риби, инициативата е във ваши ръце. Към достойнствата на мъжете Риби трябва да отбележим неговото нежно отношение. Той не би се сетил да купи цветя или бутилка вино, и ще се извини с това, че е объркал датата. Трудно му е да избира подаръци, но може да ви посвети стих, дори и песен.
В семейния живот мъжете Риби във всичко се опират на партньора. Бъдещето с тях е романтично, но може и да се подаде на изневяра. Случи ли се това, не бързайте да късате отношенията си с него, след време той ще се върне и така до следващият път, в който някоя друга муза, ще привлече неговото внимание. Техният сексуален потенциал е занижен и стимулиращо въздействие им оказват еротичните филми.

clubastrology.net

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини