Зловещо предсказание на Нострадамус за 2013-а

Когато над Европа се появят 28 звезди и държавата, чакаща пред вратите й, влезе, тя ще падне подобно на Йерихон", гласи един цитат от пророчествата на знаменития пророк и астролог Мишел дьо Нострдам.

Цитатът прави по-особено впечатление, защото тъкмо в този момент Хърватия стана 28-та членка на ЕС, пише сръбският „Куриер".

Ужасяваща и унищожителна ядрена война, невиждани природни бедствия и тотално унищожение на цялата планета – всичко това очаква човечеството след приемането на Хърватия за пълноправна членка на Европейския съюз, което официално се случи днес, на 1 юли 2013 година. Поне ако сериозно решат да се доверят на пророчествата на мистичния французин, който е известен с това, че приживе шифрира всичките си пророчества. Това е и причината цитираното по-горе предупреждение да остане неразгадано до съвсем неотдавна.

Д-р Михаел Ратфорд е първият, който прозира неговото истинско значение. В книгата си „Кодът на Нострадамус” той пише, че Хърватия ще има ключова роля за избухването на Третата световна война.

Докторът обаче уточнява, че не тя ще предизвика този планетарен конфликт и ще бъде отговорна за катаклизмите, но трябва много внимателно да се следят събитията, които се случват в момента там.

Източник: http://snews.bg/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини