Ценко Симеонов, уфолог: Свещеният Граал е в Родопите

Ценко Симеонов позира със своето откритие - череп с неидентифицирана костна структура Снимка: dartsnews.bg

Ценко Симеонов от Асеновград е един от най-известните уфолози в България. С откриването на извънземен череп, намерен в Родопите, Ценко става център на внимание, както на медиите, така и на специалисти от цял свят. Като изследващ границите на човешкото познание, чудакът влезе под мерника на Дартс Нюз.

-
Откога се интересуваш от паранормалното?
- Всичко започна още като дете, може би съм бил 1-2 клас. Тогава сънувах, че летя в някакви спирали на времето или не знам какво беше. Бил съм твърде малък за да мога да си обясня подобни неща. След това започнах да сънувам странни, цветни сънища, които години по-късно се материализираха. Разбира се, те бяха свързани както с добри, така и с лоши видения. Така лека-полека те започнаха да се засилват във времето. През 90-та година например започнах спонтанно да излизам от тялото си. В тази насока препоръчвам Робърт Монро и книгата му „Пътуване извън тялото“. Всичко, което той описва, се е случвало и с мен. Невероятни неща.

С годините вече започнах телепатични контакти, започнах да пиша и рисувам под импулс. Осъществих контакти с цивилизация, която ми казваше откъде идват Те, как пишат, с какво се придвижват. Мина доста време, научих се да пътувам и в т.нар. Отвъден свят, където отива всяка душа. По този повод препоръчвам филма „В какво се превръщат мечтите“ с участието на Робин Уилямс. Всеки жив човек трябва да го гледа, защото описаното в него е на 100% истина. В т.нар. Отвъдно съм водил приятели и близки, които са починали. Водил съм душите им. Срещал съм хората, които пазят познанието – с бели коси и бели бради,  в Тибет, в Тиан Шан, в Златния град заедно с Апостолите. Виждал съм Иисус Христос, Св. Богородица и всички останали, както ти виждаш хората около теб. Всичко, което приемаме за нещо илюзорно, всъщност съществува.

- Преди няколко години откри чудноват череп? Беше ли той изследван от учените и до какви изводи достигнаха те?
- Учените не стигнаха до нищо. Всеки си прави своите заключения, хипотези и версии. Снощи се върнах от исторически легенди, митове, търси истината. Имахме среща в Балчик с много известен руски учен, който изследва артефакти. Занимава се с частно имение извън Балчик, където той направи снимки, филмира всичко. Предоставих му част от костната структура на черепа с обещание от негова страна да направи ДНК експертиза. Вече 5-6 пъти се обаждаха от Москва от една руска телевизия, искат да направят документален филм за всичко това. Искат да им бъда водач из България, за тайнствените места като Бегликташ, Перперикон,  Побитите камъни край Варна и т.н.

- Родопите по-специално място ли са от останалите кътчета на планетата?
- Самата България е по-специална и ще се аргументирам само с едно изречение. В една пещера в Родопите, която е пълна с несметни богатства, на едно тайно място, се намира Чашата на познанието. Фактът, че се намира тук при нас е само по себе си доказателство защо ние българите сме толкова важни. Става дума за Свещения Граал.

- Изведнъж всички спряха да говорят за извънземните и края на света. Какво всъщност ще се случи на 21.12.2012г. ?
- Нещата си вървят от много години, извънземните си действат така, както ние селектираме животни и си ги отглеждаме. Симбиозата между човешко и извънземно ДНК беше постигната и е факт от 4-5 години вече. Раждането на новата раса деца-индиго е във възход. Става дума за хибриди, които изглеждат точно като нас. Това го знам от Тях, те ми го обясниха, те ми го показаха, те ми казаха какво става. Извънземните ги разработват. Спокойно, не става дума за завоюване на планетата. Техният кораб е 4 пъти по-голям от Земята, а на него живеят много същества. Имат технологии за които естествено си нямаме идея. Разполагат с оръжие, което в рамките на 5 земни минути могат да елиминират всяка жива форма на нашата планета.

Не това им е целта обаче. Те са космическа галактическа конфедерация, която следи развитието и процеса на еволюция на същества и раси, които са в начална фаза на развитие и имат нужда от подпомагане. Предстои селекция. Извънземните нямат право да се месят директно в еволюционния процес, стига да не е застрашена планетата ни. Това е така, защото Земята е уникална по видовете и условията за живот. Те са неповторими. Ето защо извънземните по някакъв начин са успели да създадат дубликат на Земята – планета, готова за заселване.

Там ще бъдат заселени всички хора, които не са достигнали етапа на духовна извисеност. С други думи тези, които не биха могли до този момент да участват в опазването на планетата. Така наречените нееволюирали на енергийно и духовно ниво същества, с каквито е пълно. Човечеството е започнало от двама души – Адам и Ева, а сега сме 7 милиарда. Бог създава тези души и те е трябвало да еволюират, ала днес планетата е в тежко състояние. Ако махнем хората – планетата ще живее, ако живеем, тя ще замре. Препоръчвам филма „Денят, в който Земята спря да се върти”.

- Какво би казал на всички скептици, които не вярват в подобни неща?
- На всички, които не вярват, бих казал следното: всеки ако се запита как от един сперматозоид и една яйцеклетка се получава организъм, в който всеки орган знае какво да прави? Когато всички органи се оформят, някой казва на сърцето да започне да бие. Тази еволюция на това чудо наречено Земя, на която ние сме върха на айсберга и черешката на тортата, най-интелигентните същества.

Ако ние не можем да осъзнаем всичко това, какво остава да говорим за вяра или невяра. Ние дори не приемаме другото мнение на човека срещу нас. Не можем да комуникираме помежду си, а сме най-висшата еманация на Божественото сътворение. Христос не е могъл нищо да направи, а камоли пък някой си Ценко Симеонов, който се опитва да каже на хората, че предстоят събития. Всички гледахте принцесата на Япония, която си позволи да се обърне към народа. Щом тя е решила, че истината трябва да се знае и хората да се подготвят, значи не можем да я пренебрегнем.

Лично аз съм видял невероятни неща, имам снимки на летящи чинии. Наскоро се върнах от Варна, имам снимки на самолета, който пръска лозята край Асеновград, а над него е летящата чиния. Вчера се връщам от Мадарския конник, а над него съм заснел летяща чиния. Имам много такива кадри, имам заснети духове посред бял ден и какво ли още не.

Милен Желев

Източник: http://www.dartsnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини