Богатството ви зависи от зодията на партньора

Успехът в бизнеса ви и финансовото ви благосъстояние до голяма степен зависи от зодията на вашия партньор. Някои зодии взаимно се изтощават, а други - обратното. Те са съвместими и живеят мирно в щастие и богатство.

На всеки зодиакален знак е присъща собствената определена стихия. Някои от тези стихии имат противоположен характер. Между тях съществува противодействие и енергийно взаимно изтощение.

Други се съчетават по точно обратния начин - те са съвместими, живеят щастливо. Такива знаци се подхранват един друг. Енергийните донори за зодиакалните знаци на Огъня (Овен, Лъв и Стрелец) са знаците на стихията Въздух (Близнаци, Везни, Водолей). Интимна връзка между хора от тези зодиакални знаци подтиква и придвижда партньорите към постигане на небивали висоти в бизнеса. Това е така защото огънят не може да гори без въздуха.

За знаците от стихията Земя (Телец, Дева и Козирог) най-подходящи са знаците на Водата (Риби, Рак и Скорпион). Защото Земята ще пресъхне без вода и ще престане да бъде плодовита.

Връзките между знаците на Огъня и Земята ще доведе до взаимно изтощение не само в личния живот, но и във всички сфери на живота въобще. Защото пръстта може да потуши огъня. А самата Земя се цепи от огъня и изсъхва. Същото се случва и при огъня и водата. Или огънят превръща водата в пара, или водата залива огъня и го гаси.

Ако имате бизнес, а все още не сте семейни, астролозите съветват да си изберете партньор по тази схема. Този подход е най-правилният и изгодният и нанася най-малка вреда във всякакъв смисъл, пише вестник "Врачка". Правилно побраният интимен партньор обещава успех в бизнеса!

Източник: sanovnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини