Майка възкръсна след като роди детето си

32-годишната жителка на град Мисури Ерика Нигрели се почувствала лошо по време на урок. Жената работила като учителка на горните класове в гимназия Елкисн, там работи и мъжът й Нейтън. Двойката очаквала дете – Ерика трябвало да роди след 3 седмици. „Когато влязох в стаята, жена ми лежеше на пода, от устата й излизаше пяна, тя се задушаваше. След известно време тя изгуби съзнание“, разказва Нейтън, който преди припадъка на жена си водил урок в съседна стая.
Колеги незабавно извикали Бърза помощ. До пристигането на медиците други преподаватели и мъжът на Ерика й оказвали първа медицинска помощ, за да я държат жива – правили й масаж на сърцето и изкуствено дишане.
Пристигналите лекари използвали дефибрилатор, за да накарат сърцето на жената да затупти отново, но, когато жената била докарана в болницата, лекарите констатирали, че сърцето й е спряло. Медиците веднага взели решение да спасят детето, правейки цезарово сечение на Ерика.
За удивление на медиците, на бял свят се появило живо и здраво момиченце. „Детето се роди, когато сърцето на майката вече не биеше. Фактически жената беше мъртва. Въобще не се надявахме, че ще я спасим“, разказва един от лекарите.
След раждането на детето лекарите и съпругът ги очаквала още една изненада. Спрялото сърце на Ерика започнало отново да бие, пулсът и дишането й се възстановили. „Това е безпрецедентен случай. Ерика умря, роди дете и възкръсна. Когато нашето дете порасне малко, ние задължително ще й разкажем за чудната й поява на света“, категоричен е щастливият баща Нейтън.

Източник: novini.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини