Ревнивец наряза гърлото на гаджето си със счупена бутилка

38-годишният Димитър И. от Дупница направи опит да убие приятелката си снощи малко преди полунощ.Побеснял от ревност, той счупил бутилка с бира в тротоара на улица в близост до гимназията и с парчето на бутилката нарязал гърлото на момичето. Само бързата намеса на родителите на пострадалата я спасили от сигурна смърт.

Пострадалата разказа следното: "Вчера бях на рожден ден на най-добрата си приятелка и Димитър, с който имаме връзка от една година и половина поиска да се видим. Уж се разбрахме, че няма да се караме, изведнъж, когато си тръгнах той влезе в едно заведение, купи си бира, счупи бутилката в бордюра и започна да ме коли. Окървави ме и избяга, викнах за помощ по телефона баща си и потърсих помощ в болницата. Господи, той наистина щеше да му убие от ревност!", пише Struma.com.
Момичето е с инициали К.П. Тя е на 24 години, в момента е със зашито гърло на няколко места. Полицията в Дупница работи по случая. Снощи четири автомобила са издирвали нападателя, няма информация дали е намерен.

Източник: novini.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини