Пиян шофьор кара разбита кола с труп в нея

Шофьор от руския град Ярославъл събра очите на местните полицаи, след като кара километри със смачканата си в катастрофа кола - при това с мъртвец зад себе си.
36-годишният Сергей Мешалкин се качил мъртвопиян в своята "Тойота Корола". Така и не разбрал как в един момент се набутал в насрещното, където се завъртял и се натресъл в маршрутка с 20 пътници. Никой от автобуса не пострадал.
За разлика от спътника на пияния шофьор, който буквално бил размазан на задната седалка, където се возел. Свирепият удар превърнал леката кола в куп железни отломки за вторични суровини. Но пияният шофьор не се отказал, а продължил пътя си. Очевидци, цитирани от Нюзру, твърдят, че Мешалкин изминал по този начин цели 5 километра! Преди окончателно да спре, предизвикал още една катастрофа, удряйки "Субару", което идвало отдясно и имало предимство. Накрая шофьорът отклонил колата в някакъв двор и спрял, след което се опитал да избяга. Бдителен минувач видял как олюляващият се мъж излиза от колата и се обадил в полицията. Униформените го задържали след минути. Пиянският рейд на Мишалкин из Ярославъл бит заснет с мобилен телефон и качен от местната полиция в мрежата.

Източник: novini.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини