Кеворк и "Всяка неделя" по Нова от есента

Кеворк Кеворкян се завръща наесен в ефира на Нова телевизия. Журналистът сваля от екран предаването на Цветанка Ризова "На четири очи" и възражда легендарното "Всяка неделя". Слуховете говорят, че арменецът вече е подписал договор с телевизията и то срещу крупната сума от 30 000 лв. месечно. Това моментално го прави най-скъпоплатеният водещ в нашия телевизионен ефир.

От Нова ТВ все още отклоняват слуховете. "Не коментираме финансовите си отношения с никой продуцент. Все още не можем да потвърдим дали предаването стартира. Ще обявим програмната си схема в края на август", казаха от телевизията за в"Всеки ден".

От две години постоянно се шушука за завръщането на легендарния Кеворкян в някоя от националните ни телевизии. От Нова обаче са успели да угодят на всичките му претенции, с което са го привлекли, за да вдигне не дотам добрия рейтинг на телевизията. Заради Кеворк от Нова правят доста промени в програмната си схема. Най-много ще пострада Цветанка Ризова, чието предаване ще бъде изместено от праймтайма.

"Всяка неделя" стартира за първи път на 7 януари 1979 г. по тогавашната първа програма на Българската телевизия. През последните години продукцията беше сваляна първо по политически, а след това по програмни причини. Винаги когато е била на екран "Всяка неделя" е чупела рекорди, заради което всеки роден канал мечтае да я приюти в схемата си.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини