Лени Кравиц отново в България на 30 септември

Лени Кравиц идва за концерт в България на 30 септември 2012 г. в зала "Арена Армеец". Концертът ще започне в 20 ч., съобщават организаторите от "Болкън ентъртеймънт" и "Жокер медиа".

Феновете на звездата ще имат достъп до залата от 18:30, а за начален час на концерта е обявен 20:00PM. Билетите влизат в продажба на 14 май 2012 г. в 9 ч. в мрежата на "Ивентим" (Eventim.bg), Глобул, Пикадили, Технополис и са на цена от 60 до 110 лева

Lenny Kravitz пристига отново в България, след като взриви публиката през 2006, по повод представянето на деветия си албум BLACK AND WHITE AMERICA. Концертът му у нас ще бъде част от световното му турне.

След толкова много време на прекарано в студиото по записите на албума сега Lenny Kravitz е нетърпелив да поеме на път и да веде отново своята емоционална и развълнувана публика. „Да свирим някои от новите песни на живо ще бъде истинско вдъхновение за мен", споделя Лени. „Имам уникална банда от музиканти, с пълна брас секция и много певци. Няма да се шегуваме, когато се качим на сцената в София", твърди чаровният изпълнител с шеговита усмивка.

Парчето BLACK AND WHITE AMERICA е написано като реакция на Lenny към документален филм за расизма в САЩ, след встъпването на Обама на президентския пост. Връщайки се към семейната си история и трудностите, които е преживял като дете от смесен брак, той е възмутен от хората с отживели разбирания, които недоволстват от това, че ги управлява чернокож. Песента разказва както неговата лична история, така и расовата ситуация в Америка. Въпреки политическата тематика на някои от изпълненията, от албума струи изумителен оптимизъм, вяра и надежда. Рок звездата призовава към откриване на вътрешния мир и спокойствие, дори в хаоса на днешната реалност.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини