БЕЗУМИЕ! Азис се подигра с болестта на Стилиян Петров

Азис разгневи потребителите във Фейсбук.

 „И какво като поствате снимки и ревете (на ужким, разбира се) и подкрепяте и страдате… Нима ще открият лекарство срещу рака??? Не, разбира се!!!“ – написа Азис на стената си. 

Певецът се ядосал, че някои от приятелите му пускат снимки и пожелания за бързо оздравяване. За него това е „супер тъпо“ и за да блесне за пореден път, екстравагантният изпълнител от лекия жанр реши да обижда наред. Действително след като стана ясно, че футболистът на „Астън Вила“ е болен от тежка форма на левкемия, хиляди негови почитателите заляха платформата на Фейсбук с пожелания. Някои дори създадоха групи с користни цели, но това е друга тема.

Интересно ми е как един пост или снимка лекува левкемия… тъпо и и много жалко да трупате посещения на снимки и страници“ – изкоментира Азис.

Реално, всеки има право да изразява чувствата и съпричастността си по свой начин. Ако някой се чувства по-добре, когато покаже интерес към болката на някой друг, то това не го прави непременно тъп.

А и никой няма право да съди другите. Азис в ролята на кого си позволява да се гаври с болката на хората, която била „на ужким“?!

Източник: Разкрития.ком

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини